Werk efficiënter en met meer plezier

Samen met je team verzet je veel werk. Werk dat van grote waarde is voor het succes van je organisatie. Hoe vergroot je de waarde van dat werk? Waar liggen de kansen voor het verbeteren van kwaliteit en klanttevredenheid? Wat kun je ondernemen voor kostendaling en winststijging? Workforce Management is de uitkomst. Dat werkt niet alleen beter maar ook nog prettiger voor iedereen.

Wat doet Clean Organized?

Clean Organized ondersteunt directieleden, managers en andere leidinggevenden bij het vinden van manieren om efficiënter te werken. Voor jezelf of voor (een van) je medewerkers. Dat doen we door samen richting te bepalen, verspilling te verwijderen en rommel op te ruimen. Je zaken op orde hebben is immers waardevol voor jezelf én de zaak. Zo ontstaat een goede balans tussen werk en privé. En een gezonde en optimale werksfeer waarin productiviteit volop de ruimte krijgt.

Schakel ons bijvoorbeeld in als:

  1. Planner en Organisator
  2. Personal Assistant
  3. Adviseur werkplek (re)organisatie en timemanagement
  4. Coach individuele medewerkers

Vrijblijvende kennismaking

Zoek je een zelfstandige teamplayer die je per direct werk uit handen neemt? Wil je meer weten over onze diensten als workforce manager / professional organizer? Benieuwd hoe Lean als methode kan werken voor jou en je team? Wij gaan graag voor je aan de slag.
Onze aanpak is gericht op snel schakelen voor de korte én de lange termijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Edmée Koenen via 06 11 120 816.