Waarom wij

Organisatie creëert waarde en winst

Hoe krijg je meer gedaan in minder tijd? Welke ondersteuning zorgt ervoor dat je alles thuis of op het werk goed georganiseerd hebt? Clean Organized werkt voor allerlei organisatievraagstukken met de succesvolle methode Lean. Lean geeft richting aan alles wat we doen, maar de exacte koers is maatwerk. Deze stippelen we samen met je uit in een persoonlijk plan van aanpak. 

Wat is Lean?

Lean is een manier van werken waarbij alles draait om het creëren van waarde. Wat ertoe doet heeft waarde. De rest is waste: verspilling van je tijd, geld en energie. Lean is een veelgebruikte methode in het bedrijfsleven. Maar ook in privésituaties is Lean uiterst geschikt om orde op zaken te stellen.

Winst voor ondernemingen

In het bedrijfsleven betekent Lean dat je zoveel mogelijk waste uit je organisatie en werkprocessen haalt. Met minimale inspanningen zet je maximaal je klant centraal. Hierdoor verbetert de kwaliteit van je diensten en producten, dalen de kosten en stijgt de winst. Bovendien verhoog je zo de klanttevredenheid en creëer je meer betrokkenheid binnen je team. 

Lees meer over onze ondersteuning aan organisaties, ondernemers, werkgevers en werknemers.

Winst voor particulieren

Ook privé valt er veel te winnen omdat Lean je helpt prioriteiten te stellen. Wat vind jij als persoon écht belangrijk? Je gaat efficiënt aan de slag met zaken die je stress bezorgen en creëert zo rust en ruimte. Zo is er meer tijd om te genieten van het leven en de mensen die je lief zijn. Bovendien bespaar je geld met het verwijderen van verspilling. Bijvoorbeeld doordat je voortaan minder koopt van wat je eigenlijk toch niet nodig hebt. 

Lees meer over onze ondersteuning aan bijvoorbeeld ouders, tweeverdieners, pgb’ers, ouderen, mantelzorgers en verzamelaars.