Vastgoedstyling

Bij vastgoedstyling draait het om smaak. Als styliste zet ik uw wensen om in een plan van aanpak met een sfeerimpressie op maat. Uw interieur is van grote invloed op uw stemming. Denk hierbij aan ruimte, rust, sfeer en kleurgebruik.​ 

Bent u toe aan een complete metamorfose of wilt u uw huidige interieur alleen restylen? Voor elk budget zijn de mogelijkheden oneindig! Als personal shopper adviseer ik u graag bij uw nieuwe aankopen. 

woonkamer naarden    vensterbank    slaapkamerVerkoopstyling 

Het verkoopklaar maken van een te koop staande woning / vastgoed object, of beter nog voordat deze in de verkoop komt is het heel erg belangrijk om de woning / vastgoed object aantrekkelijk te maken voor een zo'n groot mogelijk publiek. Door slimme restyling van zowel het interieur als exterieur, kunt u rekenen op een snellere verkoop en haalt u eruit wat erin zit. Daarom is verkoopstyling tegenwoordig onmisbaar. 


Keuken voor verandering    Keuken na verandering


Waarom Clean Organized?

Wat ertoe doet heeft waarde. De rest is waste: verspilling van je tijd, geld en energie. Wat wil je bereiken? Wij hebben een talent voor overzicht, (re)-organisatie en restyling. Onze aanpak is onder andere gebaseerd op de succesvolle methode Lean en de kracht om snel te schakelen, een hands-on mentaliteit.

Met de kleinste stappen zijn grote resultaten te boeken!

Edmée Koenen is specialist in het optimaal presenteren en restylen van een woning / vastgoed object. Van advies tot interieur, exterieur en fotografie. Zij gaat meteen aan de slag met het restylen van je woning / vastgoed object en fotografeert deze ook direct. Hierdoor is het mogelijk je woning / vastgoed object binnen gemiddeld twee dagen in de verkoop te hebben. Verkoop- en Vastgoedstyliste Edmée Koenen is opgeleid en gecertificeerd door House of KIKI.

Producten en diensten

  1. Vastgoedstyling 
  2. Verkoopstyling 
  3. Personal shopping
  4. Interieurfotografie
  5. Mogelijkheid tot meubelverhuur en/of meubelopslag