Overzicht brengt je leven in balans

Je dagen hebben te weinig uren om je leven bij te houden. En er zijn ontelbare momenten op een dag waarop je meer grip wenst op je leven. Je zaakjes thuis op orde, voor meer rust, ruimte en tijd. Zodat je minder zorgen hebt en je meer kunt genieten. Met overzicht schep je balans.

Wat doet Clean Organized?

Clean Organized ondersteunt mensen op een persoonlijke manier bij het inrichten van hun leven naar eigen wens. Wij worden vaak ingeschakeld door tweeverdieners en jonge ouders die werk combineren met het draaiend houden van een huishouden en een druk gezin. Daarnaast zijn onze klanten pgb’ers, ouderen, alleenstaanden, verzamelaars en hun eventuele kinderen en verzorgers. Samen bekijken we waar je meer grip op wilt hebben en waaraan je wilt werken. Dat scheelt niet alleen in tijd, kosten en stress; het maakt elke dag ook een stuk leuker.

Schakel ons bijvoorbeeld in als:

  1. Professional organizer van je administratie, huishouding of verzameling
  2. Persoonlijke begeleider of ondersteuner bij opschoonactie of verhuizing
  3. Coach timemanagement; ook voor een goede balans tussen werk en privé
  4. Betrouwbare tussenpersoon voor contact en afspraken met derden
  5. Persoonlijk begeleider bij het restylen van je woning

Persoonlijke begeleiding

Wil je meer weten over onze persoonlijke ondersteuning aan particulieren? Zoek je een betrokken professional die je met praktische tips coacht om meer in balans te krijgen in je leven? Misschien wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jezelf of iemand uit je omgeving? Wij staan je graag te woord.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met Edmée Koenen via 06 11 120 816.