Over ons

Edmee KoenenSleutel tot succes

Onze aanpak is gebaseerd op de succesvolle methode Lean en onze kracht om snel te schakelen. Wij werken ernaartoe dat je op korte termijn alles op orde hebt én je op de lange termijn je koers behoudt. Organiseren met overzicht: dat is de belangrijkste sleutel tot ons succes.

Wat zijn onze kernwaarden?

  • Overzicht. Organiseren is ons talent. Met jouw doelstellingen in het vizier zorgen we dat je meer rust, ruimte en tijd hebt. Je zaken op orde, thuis of op het werk.
  • Betrouwbaarheid. Afspraak is afspraak. Je kunt op ons rekenen en weet precies wat je aan ons hebt. We werken discreet, accuraat en netjes.
  • Snel schakelen. Samen met jou gaan we snel aan de slag voor een oplossing van je organisatievraagstuk. Onze aanpak werkt direct én is waardevol voor de toekomst.
  • Flexibiliteit. We verzetten veel werk, pakken zaken snel op, en denken met je vooruit.
  • Enthousiasme. Onze positieve instelling levert een positieve bijdrage. Ook zijn we spontaan van karakter en proactief.

Ervaring en expertises

Clean Organized heeft ruim 25 jaar ervaring in professional en personal organizing. Jarenlang werkte Edmée Koenen als directiesecretaresse en personal assistent bij toonaangevende organisaties zoals DHL, Intervet en Sandoz. Nu is ze als zelfstandige actief voor andere ondernemers, verschillende soorten organisaties, leidinggevenden, makelaars, managers en individuele medewerkers. Ook biedt ze organisatorische ondersteuning aan mensen thuis.

Meer informatie?

Wat wil jij bereiken? Waar kun je ons organisatietalent bij gebruiken? Neem voor meer informatie of praktische tips contact op met Edmée Koenen. Een eerste afspraak is geheel vrijblijvend.